S ponosom Vam predstavljamo “Tokić”, novog punopravnog člana Hrvatske udruge auto struke!

S njima smo još jači! Od jučer naša je Udruga bogatija za još jednog člana. Uprava ove komapnije koja upošljava i više od 1000 djeltanika potpisala je ugovor s HUAS-om i prihvatila biti dijelom zajedničkog projekta. Lakšeg poslovanja, bolje uvezanosti, razmjene iskustva i tisuće drugih benefita koje donosi svako udruživanje. HUAS iz dana u dan privlači sve više onih iz autoindustrije koji baš kroz ovu specijaliziranu udrugu žele unaprijediti svoje poslovanje, ali jednako tako zaštititi svoje članove i omogućiti im niz pogodnosti.

Gotovo da nema servisera, mehaničara, lakirera, a i običnog korisnika automobila koji nije bar jednom nešto kupio u ovom našem najvećem trgovinskom lancu rezervnih dijelova. Tokić ima 30 godine tradicije, 140 poslovnica širom Hrvatske i Slovenije, zastupa više od 300 najpoznatijih svjetskih brendova, samo njegovo središnje skladište raspolaže s više od 36.000 m2, a u ponudi imaju i više od 300.000 različitih artikala.

U najavi su mnoge zajedničke aktivnosti a na raspolaganju će nam biti i njihov čuveni Tokić Edukacijski Centar gdje se odvijaju brojna specijalizirana školovnja, koji koriste i najvažnije kompanije, a koji nerijetko za svoje potrebe iznajmljuje i Mate Rimac. Više o svemu moći ćete čuti i od Hrvoja Ivančevića iz Tokić Edukacijskog Centra koji je zajedno s našim Antonijom Đuretom otvorio novo poglavlje u hrvatskoj autoindustriji, ne samo u našoj Udruzi.

Uglavnom, s ovim potpisom kojeg je s naše strane potpisao Antonio Đureta, predsjednik HUAS-a dobili smo svi zajedno iznimno mnogo.

– Veselim se našem novom članu, jer imati u “klubu” tako veliku kompaniju koja je neizostavni igrač na šarolikom tržištu iznimna je vrijednost. Znam da je malo onih koji ne koriste usluge Tokića, a ovim putem navješćujem kako ćemo već ubrzo stvoriti niz projekata koji će nam svima olakšati život, kazao je prilikom potpisivanja sporazuma Antonio Đureta.

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie