Pozivamo Vas na blagdanski party te na 2. konferenciju HUAS-a

U Zagrebu, u ponedjeljak  20. studenoga od 17  do 20 h u “HOTELU ANTUNOVIĆ održat ćemo naš najvažniji godišnjim skup na kojem ćemo raspraviti o svemu onome što smo radili u tekućoj godini, baš kao i o planovima za 2024. Dakako, to ne može proći bez blagdanskog domjenka!

U zadnjih 12 mjeseci progurali smo novi Zakon o auto osiguranjima, udvostručili smo cijenu rada… Saznajte sve o tome, a i o ciljevima za 2024. I zabavimo se!

PS. Skupština za članove HUAS-a od 15 h!!!

VIŠE INFO. USKORO

Sve o novom Zakonu o obveznim osiguranjima u prometu govorit će nam kolege iz Ministarstva financija, a o zaštiti okoliša i obvezama servisa državni tajnik! Čekaju nas i posebni gosti od predsjednice Hrvatske udruge za zaštitu potrošača Ane Knežević, predstavnika Slovenskog društva auto struke (SDA) pa do gostiju iz redova osiguratelja! 

Točan program objavit ćemo uskoro!

Pozvani su svi iz svijeta auto struke, autoindustrije, postprodaje, članovi i nečlanovi HUAS-a.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezna prijava na kongres na e-mail info@huas.hr i antoniodureta@gmail.com, ili na broj 0994879332 (whatsapp, sms, poziv).

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie