Posjetite nas u novom sjajnom i reprezentativnom prostoru u Novom Zagrebu

Huas je preselio ured na novu lokaciju. Od 1. lipnja naše stručne službe raditi će i u Horvatovoj ulici 80 A u Novom Zagrebu! Uredi u prelijepoj zgradi su posve novi, moderni su i iznimno su važnu i bitni za Hrvatsku udrugu auto struke. Na raspolaganju imamo i sale za sastanke. Tu možemo primati stranke, klijente, članove… Tu možete doći slobodno i u osobnom kontaktu nam prenijeti sve što želite, a možete i doći poosjetiti nas i vidjeti gdje možete i sami biti sudionici naši događanja. Od početka lipnja tako su nam mogućnosti još veće, a sve to zahvaljujući bezrezervnoj podršci naših članova. Veći dio komunikacije s članovima do sada smo obavljali na on line način, a priznat ćete kako je osobni kontakt, zapravo daleko najbolji.

Lako ćete nas naći. Ured se nalazi u neposrednoj blizini Hotela Diplomat, a i zgrade u kojoj djeluje izdavačka kuća Styrija u Oreškovićevoj ulici, a tu su u blizini i PZ Auto, Lidl… Parking je dostupan i samo dođite do rampe na kojoj ćete vidjeti uputstva za ulazak na parking. Zgrada se zove “HBC” ili u dužoj verziji “Horvatova Business Centar” – Horvatova ulica 80A.

Veselimo se Vašem dolasku, samo se prethodno najavite na mail adresu (udrugahuas@gmail.com) ili bilo koji drugi naš kontakt koji imate.

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie