OTKRIVAMO: Kako popraviti udubljenja bez lakiranja – sve demonstrirano na seminaru za članove HUAS-a

VIDEO: Nove tehnologije spašavaju „otpisanu“ limariju, a kupovinu nove čini posve nepotrebnim. Prilika za ogromnu uštedu i zaradu.omogućuju popravak i naoko nemogućeg, tako su članovi HUAS-a u Lučkom na djelu vidjeli stručnjaka iz švicarskog „Betag“

UBUDUĆE SVE VIŠE OVAKVIH SEMINARA U ORGANIZACIJI HUAS-a!

“Betag seminar popravak udubljenja bez lakiranja” održali smo proteklog tjedna u Lučkom. Tema je bila popravak udubljenja na limariji bez lakiranja, a više od dvadesetak polaznika vratilo se svojim kućama s posve novim, višestruko korisnim znanjima.

Polaznici su se oduševili novim načinom popravaka, koji spašava dijelove automobila kad se čini da su u potpunosti za zamjenu. To je posebno bitno u kontekstu rastućih cijena dijelova kao i predugog čekanja na iste te kod naplate štete od osiguravajućih društava. 

Seminaru su prisustvovali i ovlašteni i neovisni servisi te su se upoznali sa najmodernijom tehnologijom takvog popravka od stručnjaka Ralpha iz Švicarske tvrtke “Betag”.  https://www.betaginnovation.com/small-damage-repair/.

Certifikati koji potvrđuju znanje

Naši polaznici, redom serviseri, stekli su nova znanja te odgovarajuće certifikate. Najmodernije alate za takav popravak možete naručiti od ovlaštenog zastupnika “Betaginovation” u Republici Hrvatskoj, “Iviček d.o.o.”

Kako je zanimanje bilo iznimo velike odlučii smo osigurati i nove termine za seminare (I. i II. razina). Datume novih edukacija objavit ćemo uskoro. Zanimljive su i reakcije naših polaznika, a mi izdvajemo jednu od zanimljivijih:

Zahvaljujemo na održavanju seminara i vašoj organizaciji. Kolege su jako zadovoljne sa edukacijom i vjeruju da će im prikupljeno znanje uvelike pomoći u svakodnevnom radu!

Puno hvala još jednom.

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie