Od danas još smo brojniji i bitno jači! ATG Zupan Adria d.o.o. novi je ponosni član HUAS-a

Uprava ove snažne regionalne komapnije potpisala je ugovor s HUAS-om i prihvatila biti dijelom zajedničkog projekta. Sve zbog lakšeg poslovanja, bolje uvezanosti, razmjene iskustva i tisuće drugih benefita koje donosi svako udruživanje. HUAS iz dana u dan privlači sve više onih iz autoindustrije koji baš kroz ovu specijaliziranu udrugu žele unaprijediti svoje poslovanje, ali jednako tako zaštititi svoje članove i omogućiti im niz pogodnosti.

ATG Zupan Adria d.o.o.je ovlašteni zastupnik robnih marki Cromax, Duxone, Mipa, 3M, Walcom, Q1 te Bossauto za Hrvatsku.

ATG Zupan d.o.o. je tvrtka s gotovo 30-godišnjom tradicijom prodaje proizvoda s područja automobilske industrije, naime djeluje već od 1993. godine. Tvrtka ima sjedište u Sloveniji, sa početkom 2022. godine otvorili su tvrtku u Zagrebu.

Zupan lakirnica

Primarna uslužna djelatnost je prodaja boja i lakova. Osim toga u ponudi možete pronaći cjelovita rješenja za potrebe svake autolimarske radionice – od čitave palete potrošnog materijala do osobne zaštitne opreme.

Strankama također nudijo proizvode industrijskog programa kao npr. boje za konstrukcije, objekte, strojeve i slično.

Svjesni su da je za uspješno poslovanje potrebno dobro znanje koje kroz tridesetogodišnje učenje i obrazovanje neprestano dopunjujeju i u vlastitoj autolimarskoj radionici.

Njihove konkurentske prednosti:

  • VLASTITA AUTOLIMARSKA RADIONICA: Proizvode redovito testiraju i koristiju u vlastitoj autolimarskoj radionici. Time osiguravaju najbolje tehničke upute za upotrebu.
  • BRZA I SIGURNA DOSTAVA: Vrhunska logistika skladišta omogućava sigurnu i redovitu dostavu do vrata vaše radionice ili trgovine.
  • POTPORA KORISNICIMA: Tehnička potpora i savjetovanje (na terenu ili u vlastitoj autolimarskoj radionici).

Zupan lakirnica

Zupan radionica

Posjetite ih u njihovoj trgovini na adresi:

ATG ZUPAN ADRIA d.o.o.

Franje Lučića 32 (Jankomir), Zagreb

Ukoliko želite da vas posjeti njihov komercijalist, kontaktirajte ih na:

t: +385 91 6052 182, e: zagreb@atgzupan.com

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie