Auto Group Servis d.o.o. – Vaš pouzdan partner u svijetu originalnih auto dijelova te novi član Hrvatske udruge auto struka (HUAS) !

Kao jedan od lidera u prodaji originalnih auto dijelova i on line, Auto Group Servis d.o.o. iz Vrgorca pruža samo najbolje za vaš automobil. Asortiman obuhvaća originalne dijelove iz preko 13 europskih država i više od 45 poznatih brendova vozila.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je Auto Group Servis d.o.o., sa sjedištem u Vrgorcu, postao ponosni član Hrvatske udruge auto struke! Ovaj uspjeh odražava našu posvećenost izvrsnosti i stručnosti u svijetu automobilizma te međusobnoj povezanosti unutar same udruge.

Kao jedan od lidera u prodaji originalnih auto dijelova, Auto Group Servis d.o.o. pruža samo najbolje za vaš automobil. Asortiman obuhvaća originalne dijelove iz preko 13 europskih država i više od 45 poznatih brendova vozila. Njihova je misija osigurati da vaše vozilo radi s najkvalitetnijim dijelovima, bez obzira na marku ili model.

Evo što o svemu kaže Ivan Prnić, direktor Auto Group servisa vlasnicima vozila te članovima HUAS-a: Naša predanost kvaliteti ne završava samo s dijelovima. Naš iskusni tim stručnjaka za korisničku podršku uvijek je spreman pružiti tehničku podršku i pomoći vam u pronalasku pravih dijelova za vaše vozilo. Bilo da se radi o mehaničkim ili karoserijskim autodijelovima, mi smo ovdje da vam pomognemo.S ponosom ističemo da smo odobreni dobavljač autodijelova za servise ugovorno vezane s osiguravajućim kućama. Naša sposobnost izvoza u više od 5 država te brza i pouzdana dostava (3-14 dana nakon narudžbe, ovisno o dobavljaču) dokaz su našeg širokog dosega i efikasnosti.

Auto Group Servis d.o.o. nije samo trgovina dijelovima – mi smo vaš partner u održavanju i unaprjeđenju vašeg vozila. Posjetite nas na www.originalnidijelovi.hr ili nas kontaktirajte na +385 99 45 00 157 / +385 99 45 00 156 za sve vaše potrebe vezane uz auto dijelove.

Hashtagovi: #AutoGroupServis #OriginalniAutoDijelovi #HrvatskaAutoStruka #KvalitetaNaPrvomMjestu

Ponosni smo što je Auto Group Servis d.o.o. postao član Hrvatske udruge auto struke, što predstavlja ključni korak u našem nastojanju da pružamo izvrsnost u svakom aspektu naše djelatnosti. Ovo članstvo donosi niz prednosti kako za nas tako i za naše klijente.

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie