Poziv na 3. Skupštinu i Kongres auto struke: Ključni događaj za budućnost

Dragi članovi, pozivamo vas da se obavezno odazovete na Skupštinu i Kongres koji će se održati 14. studenoga 2024. godine u Zagrebu. Ovo je naš najvažniji događaj godine, posvećen raspravi o ključnim temama koje će oblikovati budućnost naše struke.

Očekujemo konstruktivne rasprave te donošenje odluka koje će imati značajan utjecaj na naš daljnji razvoj. Skupština i Kongres pružit će priliku za zajedničko definiranje smjera kojim ćemo ići kako bismo unaprijedili naš rad, posebno u suradnji s osiguravateljima i drugim partnerima.

Tijekom Kongresa, moći ćemo razmijeniti iskustva, analizirati izazove s kojima se susrećemo te zajednički postaviti strategije koje će nam pomoći u zaštiti interesa naših servisa. Ovaj događaj prilika je da se svi okupimo i zajednički zauzmemo stav o važnim pitanjima koja oblikuju našu industriju.

Veselimo se vašem dolasku i sudjelovanju u ovom važnom koraku za budućnost naše profesije.

Lokaciju i vrijeme ćemo vam javiti uskoro.

Prijaviti se možete na mailu: info@huas.hr

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie