Triglav se osvaja! Ima li boljeg rješenja od sporazuma

PREGOVORI U LJUBLJANI! S prvim od 12 osiguranja iz Hrvatske na dobrom smo putu da napravimo dogovor koji će u najvećoj mjeri zadovoljiti sve tri strane. Potrošači će doći na svoje, jer bit će sve transparentnije, a zadovoljstvo započetim pregovorima iskazujemo i sami, a i Triglav osiguranje.

Nakon odista teških dana odnosa s osiguravajućim kućama u Hrvatskoj, ali i jednim dobrim dijelom i u susjednoj Slovenijia napokon se dogoilo i nešto konkretno. Antonio Đureta, predsjednik HUAS-a početkom ovog tjedna je na sastanku u glavnom gradu Slovenijie s vodećim ljudima “Triglav osiguranja” započeo pregovore koji se odlično razvijaju. Na kraju krajeve, već susret “na najvišoj” razini govori kako je svima dosta nefunkcionalnog sustava u kojem su brojni bili nezadovoljni. Ništa nije bolje nego sporazum, a kako stvari stoje on je na vidiku.

– Iznimno mi je zadovoljstvo podijeliti s Vama sjajnu vijest kako smo otpočeli pregovore s prvim od 12 osiguravajućih kuća koje djeluju u Hrvatskoj. I njima je dosta nesporazuma, nejasnoća, sudskih presuda, a najviše nezadovoljstva. Ovo je naš zajednički posao i u njemu nikad nije bilo, nit’ će biti pobjednika ako smo suprotstavljeni. Dobivamo svi, a najviše osiguranici ako izgladimo nesporazume i postavimo i javno pravila igre. U njima potrošači moraju imati najvažniju ulogu, jer jedino u takvim slučajevima ima smisao posao osiguravatelja, ali i servisera, poručio je Antonio Đureta po povratku iz Ljubljane gdje je s čelnicima “Triglav osiguranja” postavio temelje jednog sasvim novog perioda u suživotu, u trodiobi zadovoljstva između osiguranika, servisera i osiguravatelja.

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie