Sretna Vam 2024. i blagoslovljeni blagdani

2023. godina bila je puna uspjeha za našu Udrugu. Najbolja od kada postoji HUAS. Promijenili smo Zakon, povisili satnicu, sve nas je više (+ 80 %) i sve smo jači… Simbolično, sljedeće 2024. je 20 godina od kad postoji HUAS. Vjerujem da će jubilarna godina donijeti konkretne pomake, a za njih potrebni ste svi. Bez Vas ništa ne bi bilo moguće.

Povećali smo broj članova za 80 posto, pozicionirali smo udrugu kao relevantnu na tržištu popravka vozila, često smo bili i medijski prisutni, a ono što je najvažnije postali smo korektiv na tržištu te središnje mjesto okupljanja svih onih koji su vezani uz popravak i održavanje vozila.

U ovoj godini uspjeli smo i promijeniti Zakon o obveznim osiguranjima u prometu te će nam implementacija istog u praksi biti u fokusu u 2024. godini.. Vjerujem da za sve koje se bave popravkom vozila dolaze bolje vremena. Međutim ovo je maraton, a ne sprint te će biti potrebno i dalje sustavno raditi na boljem položaju autoservisne industrije.

Vjerujem da ste svi Vi našli svoj interes u radu Udruge pa ste i sami dio ove uspješne priče. Bez Vas ništa ne bi bilo moguće.

Simbolično, sljedeće godine je 20 godina od kad postoji HUAS, a vjerujem da će jubilarna godina donijeti konkretne pomake. 

Svima Vama, Vašim obiteljima te zaposlenicima želimo sve najbolje u Novoj 2024. godini!

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie