Posljednji poziv za sve one koji imaju namjeru na Plitvicama nazočiti 20. obljetnici HUAS-a

Obavještavamo Vas smo skoro popunili sve smještajne kapacitete. 80 smještajnih jedinica smo zauzeli. Ostalo je još malo mjesta pa slobodno nam se javite i uloviti ćete “zadnji vlak! Moguće je sudjelovati na našem okupljanju i samo u subotu, bez spavanja!

Glavni događaj je u subotu! Okupljamo se u subotu od 12,00 sati. Ulazak u sobe moguć je od 14,00 sati. U nekim slučajevima i ranije, ako prostori budu pripremljeni. Program počinje oko 16 sati. Svečana večera je od 20 sati.

U nedjelju je doručak, izlazak iz soba do 11 sati..  Kotizacija za večeru je 35 eura. Većina troškova pokriva se iz proračuna HUAS-a. Molim Vas da podmirite račune za smještaj prije dolaska na odredište i da potvrdu o plaćanju pokažete na recepciji.

Prijavilo se preko 80 ljudi. Ako netko želi još doći, mora mi to još u toku dana prijaviti. Pozivamo sve Vas još jednom da dođete.  Ponavljamo, ako ne želite spavati, dođite samo u subotu na glavni program događanja.

Dolaze nam i predsjednik Slovenskog društva autostruke g. Peter Kunstelj sa članovima izvršnog odbora i predsjednik Udruženja autoservisa Srbije g. Predrag Gordić, zajedno sa članovima izvršnog odbora.. Dolaze nam i predstavnici iz Groupama osiguranja te Triglav osiguranja (možda normaliziramo odnose. Doći će i odvjetnici iz društva ZBA i sudski vještaci.

Dolaze predstavnici novog programa za procjenu šteta(kalkulacija) DAT Hrvatska koji se nakon testiranja pokazao puno boljim nego konkurencija.

Uglavnom, slavimo HUAS i auto struku, puno zanimljivih tema + druženje i zabava… Preporučamo svim članovima HUAS-a dsa budi nazočni ovom našem velikom datumu. Da se podsjetimo početaka, a i svega onoga što je slijedilo

Vidimo se sutra na plitvicama. Za bilo kakvu informaciju, zovite Antonia Đuretu, a možete i Igora Stažića (098 351 -708).

Apeliram na sve da se odazovu na program, barem u subotu od 15 sati.. Skupljanje počinje od 12 sati..

Program ste dobili, međutim od dodatnih tema izdvojili bi sljedeće:

  • Predstavljanje portala nesreća.hr u vlasništvu HUAS-a, specijaliziranog portala za vlasnike vozila, potrošače i auto servise
  • Predstavljanje letka “što poslije sudara” u suradnji sa Hrvatskom udrugom za zaštitu potrošača (brošura + letak) koju ćemo Vam podijeliti tamo, a koje ćemo svi zajedno dijeliti građanstvu u narednom periodu
  • Predstavljanje novog programa za kalkulaciju šteta poput Audatexa – DAT
  • Inicijativa da ovlašteni i neovisni servisi rade tehničke preglede i registraciju vozila (kako je to u Sloveniji, Austriji…)

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie