Jednostavno do subvencioniranog plina i stanimo na kraj “fušerima

Svakako obratite pozotrnost na subvencija plina od strane RH – i svakako potražite više informacija na na stranicama Hamagbicro  https://plin.hamagbicro.hr. Važno je istaknuti kako Republika Hrvatska subvencionira plin poduzetnicima kako bi preživjeli ovo teško razdoblje rasta cijena energenata. Potrebno je da se prijavite za subvenciju. Napomena: pripremite račune koji su Vam subvencionirani prošlo razdoblje. Za pomoć nam se slobodno možete obratiti na naše kontakte koji su navedeni na stranici.

INFO O SURADNJI S UDRUGOM SIGURNOSTI U PROMETU

S Udrugom sigurnost u prometu održan je sastanak sa navedenom udrugom s kojom ćemo partnerski raditi na promociji i inicijativama koje se tiču dobrog kvalitetnog popravka i održavanja vozila u registriranim radionicama te oko zbrinjavanja ulja i opasnih kemikalija.

KVAZI SERVISI UZIMAJA POSAO SVIMA ONIMA KOJI POŠTENO PLAĆAJU POREZE

Inicijativa “STOP FUŠERIMA” – naime, na inicijativu kolega servisa iz Dalmacije i Dalmatinske zagore odlučili smo reagiratu, tako i prijavljivati fušera

e – kvaziservisera koji Vam protupravno kradu posao i rade na crno. Isto ćemo prijaviti nadležnom Državnom Inspektoratu. Naime, mnogima je nezgodno da sami prijave iste osobe, ali to će prijaviti HUAS za sve regije u Hrvatskoj. Na Vama je da nam dostavite imena i adrese takvih ljudi.

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie