Bilo bi dobro da dođete na donatorsku gala večeru Udruge glasa poduzetnika

Svi članovi HUAS-a koji povjere svoj OIB UGP-u istovremeno su i njegovi punopravni članovi. Stoga ne propustimo koristiti i sve što nam omogućava Udruga glasa poduzetnika, a donatorska večera jedinstvena je prigoda ne samo za upoznavanje, već i za konkretne dogovore, pomoć, savjete…

Udruga Glas poduzetnika poziva Vas i sve Vaše kolege i članove iz HUAS-a na najveće okupljanje poduzetnika – UGP-ovu konferenciju i donatorsku gala večeru 13. prosinca 2022. godine. Konferencija će se održati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma s početkom u 17 sati, nakon čega slijedi donatorska gala večera u restoranu Gastro Globus gdje ćete se u opuštenoj atmosferi moći pobliže upoznati s radom udruge i članovima UGP-a. Donatorska gala večera predstavlja idealno mjesto za stjecanje novih kontakata i potencijalnih poslovnih prilika.

Bogati program ovogodišnje konferencije sastoji se od zanimljivih panela i predavanja. Konferenciju će otvoriti panel “Small steps make big changes” sa Petrom Štefanićem u ulozi moderatora i panelistima: Stjepanom Roglićem, Damirom Vanđelićem i Andrejem Grubišićem. Na panelu će se sastati uspješni poduzetnici, jedni od najboljih u svojom sektoru, te će vam otkriti svoja dugogodišnja iskustva i izazove s kojima su se susretali, kako su ih pobijedili i koja je tajna njihovog uspjeha.

Nakon panela, riječ preuzima Boris Podobnik, predsjednik Zadruge Glas poduzetnika koji će u svom predavanju o Zadruzi Glas poduzetnika obrazložiti zašto je u Hrvatskoj tek svaka 220. osoba član neke kooperative, dok u Sjedinjenim Američkim Državama govorimo svakoj 3. osobi, a u Europskoj uniji o svakoj 5. Saznat ćete i koje pogodnosti donosi članstvo u nekoj kooperativi te koje sve prednosti možete ostvariti kao član Zadruge Glas poduzetnika?

Konferencija će se nastaviti panelom “Budi poduzetnik, budi član UGP-a” sa Silvijom Popović u ulozi moderatora i panelistima: Ratkom Čopordom, Dankom Bačelićem, Mislavom Bašićem, Lanom Jurčević i Kristianom Korunićem. Uspješni hrvatski poduzetnici i članovi UGP-a upoznat će vas s tim kako je to biti mali i srednji poduzetnik u današnje vrijeme, koji su sve izazovi, ali i prednosti s kojima se susreću mladi poduzetnici u RH, što članstvo u UGP-u donosi hrvatskim poduzetnicima te zašto je važno biti članom najveće udruge malih i srednjih poduzetnika i obrtnika u Hrvatskoj.

Poziv na konferenciju i donatorsku gala večeru UGP-a

Jedan od najistaknutijih hrvatskih ekonomista Vuk Vuković održat će predavanje na temu “Investiranje u RH u vrijeme recesije”. Budući da ove jeseni i zime hrvatsko gospodarstvo čekaju brojni izazovi uslijed energetske krize u kojoj se našla cijela Europa, pa tako i Hrvatska, Vuk Vuković će vas svojim znanjem i iskustvom pripremiti za sve moguće izazove koje donosi recesija.

Vrhunac konferencije predstavlja debatni spektakl u obliku panela “Hrvatska može bolje” u kojemu ćete pratiti jedan na jedan Tomislava Ćorića i Hrvoja Bujasa, uz Petra Štefanića u ulozi moderatora. Žustre rasprave Tomislava Ćorića i Hrvoja Bujasa uvijek su bile nabijene energijom i praćene budnim medijskim okom. Iako se činilo da dodirnih točaka između njihovih stavova nema, zajednički cilj je uvijek bio jednak – Hrvatska može i mora bolje!

Drugi dio najvećeg okupljanja poduzetnika nastavit će se u restoranu Gastro Globus. Na donatorskoj gala večeri UGP-a, kao i na konferenciji, neće nedostajati zanimljivih sadržaja. U programu donatorske večere održat će se dodjela nagrada za UGP poduzetnika, antipoduzetnika, državnog službenika i novinara godine. Nakon toga slijedi aukcija slika i originalnih crteža Dijane Novak Krešić, a atmosferu će začiniti i bogati zabavno-glazbeni program za koji su zaduženi klapa Kampanel i Positivo band.

Cijena ulaznice za konferenciju i donatorsku gala večeru iznosi 750 kn po osobi, a realizira se:

a) Uplatom donacije UGP-u

Podaci za uplatu:

IBAN: HR2324020061100970954 UDRUGA GLAS PODUZETNIKA Ulica Republike Austrije 33, Zagreb model „HR00“ i poziv na broj „00-OIB“. Opis plaćanja: donatorska vecera

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie