Kakav samo obrat s osiguravateljima! S Croatia osiguranjem pregovarat ćemo o poštenoj satnici

Foto: Croatia osiguranje

HUAS započinje pregovore s Croatia osiguranjem d.d. oko boljih uvjeta suradnje za sve članove Udruge, za povoljnije cijene satnice, potrošnog materijala, osiguravateljskih uvjeta, odštetnih zahtjeva…

Događa se sve ono što smo zazivali sve ovo vrijeme pokušavajući osigurati poštene i tržišne uvjete za sve one servisere koji popravljaju automobile i na račun osiguravateljskih kuća. Podigli smo ogromnu prašinu i dobar broj osiguravateljskih kuća polako napušta besprizornu i uvredljivu praksu bagatelnih satnica, nagodbi, loših procjena šteta. Sve je manji broj onih koji se slijepo drže monopolističke cijene sata rada od samo 120 kuna. Svakog dana svjedoci smo sve većeg poštivanja tržišnih uvjeta, cjenika servisnih radionica i zdravog razuma. Croatia osiguranje otišlo je i korak dalje i spremni su na veliki dogovor sa svima onima kojima je ovaj posao ne samo kruh, već i golema odgovornost spram potrošača, ali i sigurnosti u prometu.

Na pomolu se veliki dogovor HUAS s Croatia osiguranjem, a ubuduće može biti i sa svim onim osiguravateljima koji su prepoznali kako se police osiguranje ne vrednuju po visini cijene, već prema kvaliteti. Između ostalog, naše je izaslanstvo pred dogovorom o možebitnim popustima za police osiguranja (imovina, automobili, život, odgovornost) koje Vaši servisi/obrti imaju sklopljene s određenim osiguranjima. U cijelom ovom sjajnom dogovoru veliki doprinos daje i prof.dr.sc. Boris Podobnik, koji će zajedno s nama nazočiti skorom sastanku s članom uprave iz Croatia osiguranja.

Naprosto su iz ove osiguravateljske kuće shvatili kako nam je zajednički cilj uređeno tržište, zdravi odnosi te zadovoljni svi sudionici u ovom procesu.

S obzirom na to da je HUAS postao relevantna organizacija sa mnogobrojnim članstvom, imamo mogućnost da kolektivno pregovaramo oko nekih uvjeta. Zajedno smo jači te imamo nešto i za ponuditi.

Ideja je da se dogovorimo oko boljih uvjeta (satnice, rabat), a da mi od njih uzmemo police osiguranja po puno povoljnijim cijenama nego da sami sklapate. To bi bila jedna partnerska suradnja.

Slijedom navedenog, potrebno je ispuniti obrazac, jer bez privole dionika bit će lakše sklopiti ovaj posao, koji je zapravo i puno više od toga. Ponosni smo se jer očito mijenjamo stvari na bolje.

O nama

Dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. HUAS je član europskog udruženja autostruke (A.I.R.C.) Association Internacionale Des Reparateurs En Carrosserie